AAH Scooters garantie voorwaarden

Op onze Gebruikte scooters:
AAH Scooters bied U 3 maanden motorische garantie aan bij aankoop van een van onze scooters.
Garantie wil zeggen dat wij garantie geven op de motor en draaiende delen zoals wiellagers.
Wij kunnen voor Garantie de scooter ook bij U thuis ophalen en weer afleveren tegen betaling.

Wanneer een scooter in de Garantie-periode gebreken begint te vertonen dient U ons hiervan direct op de hoogte stellen, wanneer dit niet gebeurd en de scooter elders gerepareerd of nagekeken word vervalt hierbij direct de garantie en is AAH Scooters nergens aansprakelijk voor, AAH Scooters vergoed geen kosten gemaakt door een ander bedrijf. Dit geldt tevens ook voor scooters waarbij in de garantie-periode een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd, als deze niet word uitgevoerd bij een erkend bedrijf en rekening ter inzage is, vervalt ook direct de garantie, ook als er zelf aan de scooter gesleuteld word of deze opgevoerd word vervalt direct de garantie.

Wanneer er aan AAH Scooters opdracht gegeven is een scooter sneller dan de maximum snelheid te laten rijden (25km/u of 45km/u) en er voor fabrieksgarantie een defect optreed is AAH Scooters niet verantwoordelijk voor een verlopen fabrieksgarantie omdat de scooter is opgevoerd.

Bij aankoop van een scooter gaan wij er van uit dat u op de hoogte bent van onze garantie voorwaarden, u gaat hier dan ook automatisch mee akkoord.

Garantie word niet gegeven op:
Slijtage delen, Accu’s, Verkeuring van lak en chroomdelen, Breukschade, Roestvorming, Het kapot trappen van de kickstarterdeksel en smelten van eventuele kappen of tellerhuizen door een windscherm. voorpootdelen welke speling beginnen te vertonen welke mogelijk door eigen toedoen ontstaan is.

Wanneer 3 maanden garantie: U krijgt van AAH Scooters 3 maanden motorische garantie wanneer dit op de website vermeld staat onder de naam van “3 maanden garantie”.

Wanneer geen 3 maanden garantie: Wanneer een scooter nog in de fabrieksgarantie zit en dit op de website bij de advertentie vermeld staan onder de naam van “Fabrieksgarantie”.

Typ en schrijf fouten zijn ten alle tijden voorbehouden!


Op onze nieuwe AGM Turbho en GTS modellen:

Wij willen u in de eerste plaats veel plezier wensen met uw nieuwe agm scooter. Hierbij willen wij tevens te kennen geven hoe de garantieprocedure in zijn werk gaat voor de scooters die zijn tenaamgesteld vanaf 1 januari 2013.

Garantieafhandeling:
Fabrieksgarantie zal door agm alleen gegeven worden op de onderdelen en indien de scooter in onderhoud is bij een erkende agm dealer. De onderdelen zullen onder garantie worden geleverd, maar het arbeidsloon zal voor uw eigen rekening zijn, tenzij anders met AAH Scooters is overeengekomen.

Garantie:
Bij aankoop van een agm voertuig ontvangt u standaard 1 jaar garantie tot maximaal 6000 km. Daarbij geven wij vanaf 1 januari 2013 op het motorblok 3 jaar garantie met een maximum van 12000 km. De garantie wordt alleen aan de eerste eigenaar gegeven mits alle onderhoudsbeurten correct en bij de agm dealer waar de scooter gekocht is, zijn uitgevoerd. De onderhoudsbeurten moeten in het door de agm dealer aangeleverde onderhoudsboek worden aangetoond.

Door ons verkochte AGM Scooters welke nog in de fabrieksgarantie zitten worden bij ons kosteloos gerepareerd, zowel materialen als arbeidsloon. AGM scooters welke door andere dealers nieuw of gebruikt verkocht zijn repareren wij ook, hiervoor geld dat de materialen voor garantie zijn maar het arbeidsloon voor de klant is (€45,-) per 60 minuten

De garantie die gegeven wordt op het motorblok zal alleen op de onderstaande slijtvaste onderdelen gelden.

Wel 3 jaar motorgarantie:      Geen 3 jaar motorgarantie:        
– Carburateur – Achterkoppeling
– Cilinder en zuiger – Bendex
– Cilinderkop – Variateur
– Inlaatspruitstuk – V-Snaar
– Krukas
– Lagers van overbrengingshuis
– Nokkenas
– Oliepomp
– Startmotor

Wanneer een onderhoudsbeurt:

Minimaal dient er éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt plaats te vinden of bij maximaal onderstaande gereden kilometerstanden. De onderhoudsbeurt dient plaats te vinden bij een erkende agm dealer.

– eerste beurt     250 – 500 km
– tweede     3000 km
– derde     6000 km
– vierde     9000 km
– Iedere volgende beurt na   3000 km

Garantie is alleen van toepassing op fabrieksfouten en op de niet slijtagegevoelige onderdelen. Bij garantie zullen wij het defecte onderdeel aan agm terugsturen. Het nieuwe onderdeel wordt naar de dealer verstuurd als agm eerst het defecte onderdeel ontvangen heeft.

Uitgesloten van garantie zijn:
Batterijen en accu’s, opgevoerde scooters of scooters waar zelf aan is gesleuteld, breukschade, het kapot trappen van de kickstart deksel, transportschade, voertuigen die gebuikt worden voor off road gebruik, showroommodellen of afgeprijsde artikelen, roestvorming, plasticwerk zoals kuipdelen, verkleuring en op chromen delen.

Garantie vervalt:
Na ondeskundig gebruik, na het niet uitvoeren van onderhoudsbeurten of bij verwijtbare schades zoals het rijden met geen of te weinig olie en/of het gebruik van verkeerde olie of benzine.
Indien uw scooter niet defect blijkt te zijn, zullen er door de agm dealer onderzoekskosten in rekening gebracht worden. Garantie kan alleen verleend worden wanneer het ingevulde onderhoudboekje aanwezig is.

 

wij zijn:

Peugeot

Dealer van:

Gespecialiseerd in:

Yamaha
SYM Logo