AAH Scooters garantie voorwaarden

 

Op onze nieuwe scooters:


Garantieafhandeling:
Fabrieksgarantie zal door ons alleen gegeven worden op de onderdelen en indien de scooter in onderhoud is bij een erkende dealer. De onderdelen zullen onder garantie worden geleverd, maar het arbeidsloon zal voor uw eigen rekening zijn, tenzij anders met AAH Scooters is overeengekomen.

Garantie:
Bij aankoop van een nieuw voertuig ontvangt u standaard 2/3 jaar garantie tenzij anders is aangegeven. De garantie wordt alleen aan de eerste eigenaar gegeven mits alle onderhoudsbeurten correct en bij de  dealer waar de scooter gekocht is, zijn uitgevoerd. De onderhoudsbeurten moeten in het door de dealer aangeleverde onderhoudsboek worden aangetoond.

Door ons verkochte scooters welke nog in de fabrieksgarantie zitten worden bij ons kosteloos gerepareerd, zowel materialen als arbeidsloon. scooters welke door andere dealers nieuw of gebruikt verkocht zijn repareren wij ook, hiervoor geld dat de materialen voor garantie zijn maar het arbeidsloon voor de klant is (€55,-) per 60 minuten

De garantie die gegeven wordt op het motorblok zal alleen op de onderstaande onderdelen gelden.

Wel motorgarantie:      Geen motorgarantie:        
– Carburateur – Achterkoppeling
– Cilinder en zuiger – Bendex
– Cilinderkop – Variateur
– Inlaatspruitstuk – V-Snaar
– Krukas – Slijtage delen
– Lagers van overbrengingshuis
– Nokkenas
– Oliepomp
– Startmotor

Wanneer een onderhoudsbeurt:

Minimaal dient er éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt plaats te vinden of bij maximaal onderstaande gereden kilometerstanden. De onderhoudsbeurt dient plaats te vinden bij een erkende dealer.

– eerste beurt     300 – 500 km
– tweede     1500 km
– derde     3000 km
– vierde     4500 km
– Iedere volgende beurt na   1500 km

Garantie is alleen van toepassing op fabrieksfouten en op de niet slijtagegevoelige onderdelen. Bij garantie zullen wij het defecte onderdeel aan de importeur terugsturen.

Uitgesloten van garantie zijn:
Batterijen en accu’s, opgevoerde scooters of scooters waar zelf aan is gesleuteld, breukschade, het kapot trappen van de kickstart deksel, transportschade, voertuigen die gebuikt worden voor off-road gebruik, showroommodellen of afgeprijsde artikelen, roestvorming, plasticwerk zoals kuipdelen, verkleuring en op chromen delen.

Garantie vervalt:
Na ondeskundig gebruik, na het niet uitvoeren van onderhoudsbeurten of bij verwijtbare schades zoals het rijden met geen of te weinig olie en/of het gebruik van verkeerde olie of benzine.

Indien uw scooter niet defect blijkt te zijn, zullen er door de dealer onderzoekskosten in rekening gebracht worden. Garantie kan alleen verleend worden wanneer het ingevulde onderhoudsboekje aanwezig is.

Garantie zoals de diverse merken hem geven:

Merk:  Garantie termijn:
AGM 1 jaar technisch en 3 jaar motorisch tot 12.000km
BTC 1 jaar technisch en 3 jaar motorisch tot 12.000km
GTS 1 jaar technisch en 3 jaar motorisch tot 12.000km
Turbho 1 jaar technisch en 3 jaar motorisch tot 12.000km
Kymco 3 jaar technisch en motorisch
Sym 2 jaar technisch en motorisch tot 30.000km
Piaggio 2 jaar technisch en motorisch
Peugeot 2 jaar technisch en motorisch
Vespa 2 jaar technisch en motorisch

 

wij zijn:

Peugeot

Dealer van:

Gespecialiseerd in:

Yamaha
SYM Logo